مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
SIMULATION OF YOGHURT FLOW AND PREDICTION OF ITS END-OF-PROCESS PROPERTIES USING RHEOLOGICAL MEASUREMENTS
عنوان فارسی:
شبیه سازی جریان ماست و پیش بینی خواص فرآیند نهایی آن با استفاده از ارزیابی های رئولوژیکی
چکیده
ماست، ماده ای پیچیده به لحاظ رئولوژیکی می باشد که دارای ویژگی های برش رقیق کنندگی، تیکسوتروپی، کشسانی و تنش تسلیمی می باشد. خواص رئولوژیکی ماست به تاریخ برش آن بستگی دارد و بنابراین ارزیابی خواص تعادلی برای اهداف طراحی فرآیند کافی نمی باشد. فرآوری فیزیکی که عمدتا به شکل جریان از طریق خط توزیع نهایی اتفاق می افتد، موجب تغییرات برگشت ناپذیری در خواص بافتی محصول می شود. این امر بر چالش مشکل پیش بینی خواص بافتی فرآیند نهایی تاکید دارد که اکثرا برای مصرف کننده قابل قبول می باشند. این مقاله روشی را بر اساس ارزیابی های رئولوژیکی ساده برای پیش بینی تاثیرات جریان ماست از طریق لوله ها و پر سر در چسبندگی و کشسانی نهایی فرآیند پیشنهاد می کند.
تعداد صفحات انگلیسی: 6
تعداد صفحات فارسی: 25
سال مقاله: --
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
shabihsazi_1666931062_58825_4818_1089.zip0.55 MB |